Penis extension jag älskar att suga kuk

penis extension jag älskar att suga kuk

och invänta en normalfuktig munhåla innan man kör igång. (Jag vet inte vad jag svarade nej på i första inlägget. Ja, och idag kan jag tänka på det där och skratta.

Videos

Katy experiences her first huge penis extension. Morgon, middag och kväll? Det var varken fantastiskt eller obehagligt. Vi ger och tar i vårt förhållande. För är det nåt jag lärt mig om att suga kuk så är det detta: är det inget i situationen eller personen som får dig att känna dig engagerad i det du gör så är det inte så kul. På sexualundervisningen i skolan var det tydligt: är du tjej kommer killar kräva av dig att du ska suga av dem. Med det i ryggen var jag självfallet ganska nervös när jag för första gången skulle suga kuk. Detta ska du inte behöva göra du unga tjej för du vill naturligtvis inte. Det gäller allt, även oralsex!

: Penis extension jag älskar att suga kuk

Det tog tid innan chocken la sig. Jag läste inte ordentligt innan jag svarare. Istället för att se unga människor som individer som alla kommer upptäcka sina olika sexuella preferenser med tiden istället för att tydligt lära ut att det viktigaste är att känna efter vad man själv tycker är okej och lära sig verbalisera det blev budskapet:. Då blir det bara smärtsamt för alla inblandade. Av vad jag förstått är detta inte speciellt vanligt, så jag känner mig något perverterad ibland som kan tigga om att få suga min killes kuk. Hur skulle det gå? Är det nånting som kickar igång dig må det vara förälskelse, ren prestationslusta eller ren och skär kåthet kan det vara mycket roligt. Ja, varför skulle det inte vara normalt?

Penis extension jag älskar att suga kuk -

Jag är en tjej med stor aptit för kuk, speciellt i munnen. I efterhand har jag tänkt mycket på att förutsättningarna för min sexualitet sattes redan innan jag hade hunnit upptäcka den. Du har inget intresse av den manliga kroppen, och det är precis som det ska vara. Att fokus låg på att förbereda tjejerna på snubbarnas ohejdbara sexuella impulser och förklara för killarna att ett) det måste för fan lugna ner sig med sin lust och två) tjejer måste man övertala för att få ligga. Jag var ganska nyfiken. Så länge du trivs så spelar det väl ingen roll om det är vanligt eller ovanligt? Och när jag väl hade den SKRÄckinjagande manslemmen i munnen för första gången blev jag mycket förvånad: jag tyckte det hela var ganska intetsägande. Jag var så jävla skamsen för jag var inte direkt motvillig. Var det så hemskt som jag fått för mig att det skulle vara?

Penis extension jag älskar att suga kuk -

Innan jag ens provat oralsex blev jag tillsagd från dem, som skulle vara de som visste, att real masseuse happy ending cougar life jag inte behövde, att det snarare var någonting jag kunde ge till en kille om jag ville vara snäll. Både åt min lamslagna rädsla och min förvåning över tråkigheten. Nu är det inte så att jag nånsin får ett nej, men är det normalt att jag som kvinna tar initiativ till att suga kuk? Jag suger gärna flera gånger om dagen och kan hålla på länge, länge. Mer fysiskt ansträngande och tråkigt, än något annat. Finns det ett tillfälle där jag tycker man ska låta bli även om man är sugen och det är om man är riktigt torr i munnen. Eller rent krass: som jag skulle bli tvungen att göra nån gång. Jag är en tjej med stor aptit för kuk, speciellt i munnen. Jag suger gärna flera gånger om dagen och kan hålla på länge, länge. Av vad jag förstått är detta inte speciellt vanligt, så jag känner mig något perverterad ibland som kan tigga om att få suga min killes kuk.

Facebook twitter google_plus reddit pinterest linkedin mail

3 tankar om “Penis extension jag älskar att suga kuk

Lämna en Kommentar